top of page

CARBON PEELING

IMG_7512.JPG

Carbon peeling lézerfény segítsége

A szén peeling hatékonysága:

A lézersugár érzékenyen hat a bőrre, gyengéden hámozza le epidermális sejtek holtrétegeit, és baktériumölő hatást fejt ki. Az eljárás eredményeképpen a bőrben előforduló anyagcsere folyamatok, beleértve a lipid anyagcserét is, helyreállnak. Ezenkívül a szénhámlás hatékonyan csökkenti a kiterjesztett pórusokat, serkenti a regeneráló folyamatokat a sejtekben mélyen, hozzájárulva a kollagén és az elasztin rostok előállításához, ami általános bőrfiatalításhoz, finom ráncok simításához és a bőr egészének javulásához vezet. A baktericid hatás miatt a lézersugár hátrányosan befolyásolja a feltételesen patogén mikroorganizmusokat, amelyek általában a bőrfelszínen élnek, a faggyúmirigyek és a verejtékmirigyek, hatékonyan kezelik az akne és a különböző bőrgyulladásos megbetegedéseket, kiküszöbölik a betegség okait közvetlenül, és nem a következményeket. Ennek eredményeképpen a bőr fiatal, friss és virágzó megjelenésűvé válik, és valóban egészségesnek tűnik. A kezelés fájdalommentes, gyors és már a második alkalom után látványos eredményt hoz.

 

  1. A bőr faggyútermelése csökken.

  2. A pórusok összehúzódnak.

  3. Bőrünk tónusossá, feszesé válik.

  4. A lézerfény elpusztítja a gyulladásos aknékat okozó baktériumokat, eltávolítja az elhalt hámsejteket, kisimítja, bársonyos tapintásúvá teszi a bőrt.

 

A tartós eredmény érdekében egy 3 alkalomból álló (heti egy alkalom) kezeléssorozatot javasolunk, amelyet célszerű 2-3 havonta fenntartó kezelésekkel megerősíteni.

 

 

A kezelésről és utókezelésről:

A kezelés előtt bőrtípusnak megfelelő arctejjel és tonikkal történő lemosása után a már említett carbon-krémet felkenjük a kezelendő területre és biztonsági intézkedések mellett megkezdjük a kezelést.

A lézeres kezelés maximum 20-30 perc. A kezelés után nyugtató pakolást vagy szérumot (bőrnek megfelelően) helyezünk fel, majd fényvédő krémet rakunk a kezelt területre befejezésként.

A kezelés fájdalommentes, gyors és 6 kezelés után –heti rendszerességgel, folyamatosan látványosan javuló bőrt kapunk. A kezelést úgymond. fenntartó kezelésekkel (2-3 havonta) érdemes megerősíteni.

 

Gyulladásos folyamatoknál:

3-4 kezelés után megakadályozza új aknék, komedók képződését és a meglévő gyulladásokat is normalizálja. További kezeléseknél folyamatos a bőr átváltozása, mindenféle további kozmetikai kezelések hatásosabbá válnak.

Anti-aging kezeléseknél:

Már az első alkalom után is érezni az általánosan feszesebb bőr hatását, száraz bőr miatt kialakuló felületi ráncok már ekkor eltűnnek, vagy finomódnak, a bőr felszívó képessége megnő, ezáltal nagyobb mennyiségű hatóanyagok (ampullák, szérumok) jobban hasznosulnak és gyors nagy változást képes eredményezni.​
 

bottom of page