top of page
White Branch

Adatvédelem

Adatvédelmi Tájékoztató

Tájékoztatásunk a www.nouveauvisage.hu honlappal és a honlapon, Facebook, Instagramon hirdetett szolgáltatásaink nyújtásával kapcsolatos tevékenységeinkre terjed ki. Más szolgáltatásokra vonatkozóan önálló tájékoztatást nyújtunk, személyesen, papír formájában.

A személyes adatok tervezett kezelésének célja csupán a vendégeinkkel való kapcsolattartás és tájékoztatás jelleggel.

  • Milyen adatokat kérünk, miért kérjük és mi alapján?

Telefonos, emailes, vagy facebook-instagramon való jelentkezésedkor kérjük a teljes nevedet, telefonszámodat, e-mail címedet, hogy kapcsolatot tudjunk tartani. A hozzájárulásod alapján kezeljük ezeket az adatokat, abból a célból, hogy visszahívhassunk, ha épp nem tudjuk felvenni a telefont, vagy e-mail esetleg üzenet formájában tudjunk elérni, tájékoztatni, időpontot egyeztetni.

  • Meddig őrizzük meg ezeket az adatokat?

A megadott személyes adatokat a hozzájárulás visszavonásáig kezeljük, a postafiókunkat negyed évente felülvizsgáljuk és töröljük a felesleges leveleket külön kérés nélkül. A híváslistánkat hetente töröljük. Facebook-Instagram oldalon való levelezéseinket 6 havonta felülvizsgáljuk és a fölösleges leveleinket töröljük.

Amennyiben a személyes adataidat korábban szeretnéd töröltetni, akkor azt ugyanúgy megteheted, ahogyan azt az elején megadtad. (Telefon, e-mail, üzenet formájában)

Ha kapcsolatfelvételed után, időpont egyeztetés után vendégeink között üdvözölhetünk, ebben az esetben adataidat megtartjuk, valamint online naptárunkba, úgy mint www.bwnet.hu oldalon rögzítjük.

Tájékoztatnánk, hogy a megadott telefonszámon a bwnet, mint online naptárrendszer az érkezésed előtt 24h-val értesítőt küld a pontos időpontról és címről, ahova érkezned kell. A bwnet semmilyen más üzenetet, illetve reklámokat a nevemben nem küld ki számodra a megadott elérhetőségen. 

Bwnet, online bejelentkezési rendszer:  Ezt a lehetőséget azért biztosítjuk neked, hogy  közvetlenül a bwnet online bejelentkező rendszeréről is kényelmesen tudj tájékozódni és bejelentkezni hozzánk a kívánt szolgáltatásra.

A továbbiakban a szerződés jogalap szerint kezeljük a megadott személyes adataid. (név, telefonszám, e-mail cím)

  • Továbbá a következő okkal kérhetünk adatokat:

Számla kiállításához a számlázási név, számlázási cím, e-mail cím szükséges. Ha utalással egyenlíted ki a számlánkat ( pl ajándékutalvány, ajándék esetén ) úgy a bankszámlakivonat tartalmazza az utalást indító fél nevét és bankszámlaszámát. Ezeket az adatokat a tárolás időtartamát jogszabály írja elő, amely szerint a kiállítás évében, plusz még nyolc évig meg kell őriznünk ezeket az adatokat.  Amennyiben nem kapjuk meg a kért adatokat, úgy nem tudjuk teljesíteni a számlázási kötelezettségünket, ezért lehetetlen a kért szolgáltatást megadnunk.

Facebook-Instagram:

Amennyiben követsz engem-minket , úgy látni fogjuk a nevedet és a profilodat. Amennyiben kedveled az oldalamat, illetve a posztolt képeket, azzal a nyilvános profilodban megadott adatok, nyilvános megosztásaid és hozzászólásaid is láthatóak lesznek, hozzájárulásod alapján. A szakmai oldalak üzemeltetésének célja szolgáltatásaink, cikkek, újdonságaink népszerűsítése, információk megosztása széles körben, valamint a legfontosabb a kapcsolattartás.

Ameddig kedveled az oldalunkat, vissza nem vonod a kedvelést, addig látható a neved az oldalt kedvelők között.

Fontos!! Az oldal szellemiségével össze nem egyeztethető, rosszindulatú, mások számára bántó megjegyzések esetén fenntartjuk a moderálási jogot, ami azt jelenti hogy töröljük az ilyen típusú hozzászólásokat, valamint kitiltunk az oldalról.

Nálunk járt vendégeinkről a tetoválás előtt és után fotó készül, melyet a social media oldalainkon publikálunk. Fotóink többségén nem felismerhető módon készülnek képek, csupán a tetovált területről készül kép a munkánk népszerűsítése érdekében. Ritkán készül egész arcos kép, ahol a vendég felismerhető, ezt kizárólag beleegyezés esetén történik. Amennyiben nem szeretnéd, hogy kép készüljön, természetesen kérésednek eleget teszünk és nem fog készülni semmilyen fotó. Ha később szeretnéd töröltetni a képet, akkor azt írásos alapon megteheted.

Szalonunkban nem folytatunk olyan tevékenységet. amely indokolttá tenné adatvédelmi tisztviselő alkalmazását.

 

Adatkezelő:

Név: Zombori Anita

Címe:  2094 Nagykovácsi, Gyöngyvirág utca 9.

Elérhetősége: +3670 676 8866

e-mail címe: info@nvhungary.hu

weboldal: www.nouveauvisage.hu

bottom of page