top of page

SculptX alakformáló testkezelés

Alakformálás és izomfejlesztés

IMG_1705.JPG

A technikáról

Építs izmot, miközben alakot formálsz – izzadás nélkül!

 

Az egészséges életmódhoz hozzá járul a rendszeres testmozgás és táplálkozás. Vannak, akik rendszeresen edzenek, igyekeznek a táplálkozásra is odafigyelni, általánosan egészségesek és a testük is alakul, viszont nehezen építi fel egyes izomzatait. Hiába guggol akár minden nap, hiába a sok kitörés..valamelyest épül, de sokkal nehezebben mint másnak. Hogy miért van ez? Mondhatjuk genetika, lazább és gyengébb kötőszövet, gyengébb izomzat, amit egy túlzó súlyemeléssel, nem megfelelő bemelegítéssel sajnos rossz irányba is vihetjük. Nagyon gyakoriak a húzódások, a derék terhelése nem megfelelő tartás miatt, vagy a saját természetes anatómiai felépítéshez képest túlzó súly emelgetése miatt. Sokaknak a hasizom is egy gyenge pont és nem azért, mert lusta felülést végezni és-vagy diétásabban étkezni, hanem sokkal nehezebben karcsúsodik és erősödik az a terület. Van, akinek sok ideje van a testével foglalkozni, vagy éppen ez a foglalkozása, így könnyebb dolga van, de vannak, akik képesek hajnalban felkelni ahhoz, hogy el tudjon menni egy edzésre, szó szerint erőszakolja magára, hogy egészségesebb legyen. Ez mind szép és igen értékelendő, de nem tud mindenki annyi időt szánni a testére edzésekkel, hogy teljes mértékig elégedett legyen magával.

A folyamatosan fejlődő technológiának köszönhetően végre olyan gépeket sikerült megalkotni, amik kifejezetten ebben tudnak segíteni. A HIFEM technológájú SculptX elektromágneses gép berobbant a sport, wellness területére, hiszen sportolók is elismerik a jótékony és profi hatását, amit képes előidézni a testben. Az intelligens gép csak az izmokra, mélyizomzatra hat, semmilyen kártékony hatása nincs a szervekre, erekre, idegrendszerre. Kifejezetten a kezelt izomtónust erősíti, növeli és mindemellett más jótékony hatással is rendelkezik.

Mikor érdemes részt venned egy ilyen kezelésen?

 1. Általánosan szeretnél jobbat kihozni a testedből.

 2. Valamilyen eseményre szeretnél karcsúbb lenni, jobban kinézni

 3. Nem szereted a súlyzós edzéseket, de szeretnél kerekebb popsit és idomokat

 4. Derékbántalmaid vannak, ezért nem tudsz súlyzós edzést végezni, de szeretnéd azokat az izomcsoportjaidat erősíteni.

 5. Tudtad, ha erősebb a fenékizmod és hátizmod, akkor kevesebb a derék és gerincproblémád? (persze más izomzatnak is kell az edzés, de ezek kifejezetten fontos területek)

 6. Bármiféle sport mellé kiegészítésnek

 7. Kevés idő alatt szeretnél látványosabb eredményt elérni

 8. Szeretnél életmódot váltani, de nehezen veszed rá magad az állandó mozgásra. A pozitív változás pozitív ingert fog benned generálni.

 9. Hosszabb betegség, lábadozás után szépen lassan szeretnéd visszaépíteni az izmaidat. (Természetesen orvossal konzultálva)

 10. Csak, mert kíváncsi vagy mit tud. 

 

Mint a vitaminok, táplálékkiegészítők is leírják, hogy önmagában nem helyettesíti a kiegyensúlyozott életvitelt, tehát természetesen a mozgás és táplálkozás nagyon fontos az életünk során.

SculptX elektromágneses gép előnyei:

 • nem-invazív kezelés kellemetlen érzés nélkül

 • 19%-kal csökkenti a helyi zsírt

 • 16%-kal növeli az izomzatot az adott területen

 • nincs gyógyulási idő / nincs szükség a kezelés után regenerációs időszakra

 • pozitívan hat a kialakult testképünkre / növeli a testünkkel kapcsolatos magabiztosságot

 • észrevehető, ám természetes hatást eredményez

A Magas Intenzitású Fókuszált ElektroMágneses technológiát alkalmazva a SculptiX készülék bemutatja a szupramaximális izom összehúzódásokat, melyeket edzésformával vagy akaratlagos összehúzódásokkal nem érhetnénk el. A normál akaratlagos izom-összehúzódások során az izomrostok nyugalmi állapotban vannak minden egyes idegi inger között. A SculptX olyan gyors frekvenciájú impulzusokat generál, melyek meggátolják ezt a nyugalmi fázist. A szupramaximális összehúzódások megnövekedett adrenalin kiáramlást okoznak, mely beindít egy intenzív zsírégető választ a zsírsejtekben. A szupramaximális összehúzódásoknak kitett izomszövet kénytelen alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez a struktúrájának teljes újraépítésével, ami végeredményben izomnövekedéshez és zsírégetéshez vezet.

A ScupltX elektromágneses készülék a hasfal területén alkalmazva összehúzza és feszesíti az izmokat, hogy zsírt veszítsen és formálódjon a terület. A kezelés segíti a hasizmokat definiáltabbá tenni, melyet az edzésrutin során már elkezdtünk átalakítani. Továbbá alkalmas az egyes területeken megmaradt makacs hasi zsír eltávolításában, amely csak nem akart megmozdulni!

A SculptX készülék ugyanazokat a szupramaximális összehúzódásokat hozza létre a fenék területén is, mint a hasfalon. Számtalan vendég választja az invazív brazil fenékemelés helyett ezt a módszert. A SculptX technológia világelsőként vezette be a nem-invazív fenékemelés módszerét. Ez a kezelés megadhatja az áhított kerek formát, tónust és kontúremelést. Ez egy jó alternatívája a brazil fenék beavatkozásnak, és egy formás alakot hoz létre a lokális zsírbeültetés helyett.

Képzeld el, hogy 30 percre lepihensz, miközben egy eszköz 20.000 felülést végez helyetted? Ami évtizedekkel ezelőtt még elképzelhetetlen volt, most megvalósítható a SculptX-el!

Kezelhető területek:

fenék, has, vádli, felkar, comb

SculptX elektromágneses gép előnyei:

 • nem-invazív kezelés kellemetlen érzés nélkül

 • 19%-kal csökkenti a helyi zsírt

 • 16%-kal növeli az izomzatot az adott területen

 • nincs gyógyulási idő / nincs szükség a kezelés után regenerációs időszakra

 • pozitívan hat a kialakult testképünkre / növeli a testünkkel kapcsolatos magabiztosságot.

 • észrevehető, ám természetes hatást eredményez

SculptX alakformáló testkezelés ellenjavallatai:

 • Terhes és szoptató nők

 • A menstruációhoz közel álló nők esetében, ha kezelést kapnak, a menstruáció hamarabb bekövetkezhet, vagy erősebb hasi görcsöket tapasztalhatnak.

 • Fém vagy elektronikus implantátumok a kezelés helyén

 • Pacemaker és defibrillátor beültetésen átesett betegek

 • Neurostimulátor beültetés után

 • Gyógyszerpumpa beültetés után

 • Rosszindulatú daganatban szenvedő betegek

 • Epilepszia

 • Nemrégiben végzett műtét

 

Biztonságos vagy fájdalmas a kezelés?

A HIFEM terápia megszerezte az FDA és a CE kettős biztonsági és hatékonysági tanúsítását, a kezelés fájdalommentes és nem invazív. Nincs szükség érzéstelenítésre. A kezelés alatti érzés a legjobban összehasonlítható azzal, ahogyan az izmok érzik az intenzív összehúzódásokat.

Mikor látom a hatást a kezelés után, és meddig fog tartani?

Egyes felhasználók azt tapasztalták, hogy a hasizom vonala javult már egy nappal a kezelés után is. A zsírbontás és az izomnövelés hatásának eléréséhez legalább 4 kezelésre van szükség. A legjobb hatás 2-4 héttel a kúra után következik be. A hatás legfeljebb hat hónap lehet, mivel az inaktív izomzat egy idő után sorvadni kezd. Az eredmény fenntartása érdekében érdemes rendszeres izomerősítő gyakorlatokat végezni

bottom of page