szegodi-anita-pmu-artist.jpg

Rólam

Elhivatottsággal és szorgalommal a tudásért.

Több, mint 10 éve dolgozom a szépségszakma különböző területein. Kozmetikus éveim alatt ismerkedtem meg a sminktetoválás művészetével és ekkor szereztem végzettséget. Vezető kozmetikusi éveim után döntöttem úgy, hogy létrehozom önálló sminktetováló vállalkozásomat. 

Hiszem, hogy a tanulás és az önfejlesztés sosem állhat meg, így   már ekkor is folyamatosan képeztem magam. Mind Magyarországon, mind külföldön lehetőségem volt a szakma legjobbjaitól tanulni. 

Számomra olyan ez a terület, mint egy generátor: minél inkább benne vagyok, annál kreatívabban látom a szakmai lehetőségeket, amelyeket célokká is konvertálok

Az áttörés

Amszterdamban többször is részt vehettem a Permanent Make Up World Conference rendezvényen. ahol kiemelkedő külföldi sminktetováló mesterektől volt lehetőségem tanulni. A szakma egyik mérföldkövének számító rendezvényén az összes kontinesről érkeznek PMU Artistok, akik előadásaik során szakmai sminktechnikai bemutatót tartanak. Ezekből a live-technic bemutatókon, ahol a közönség előtt dolgoznak az előadók, rendkívül sokat lehet fejlődni, hiszen minden országban másképp dolgoznak. Ekkor jöttem rá, hogy ez a terület sokkal több, mint amit kifele mutat magáról. Ez volt az áttörés, amely azóta is motivál, amely előre visz, amely irányt mutatott. 

Szegődi Anita
FILOZÓFIÁM

Hiszem, hogy a sminktetoválás egy művészeti forma, amelyet magam alakíthatok: attól lesz valami művészi, ha az egyedi és nem sablonos.

Minden Nő egyedi szépség, csak ki kell emelni ezt az egyediségét.

Én ebben segíthetek.

Zombori Anita

PMU ARTIST

A tudás megosztása

Az évek során egyre többen fordultak hozzám azzal a kéréssel, hogy szeretnének tőlem tanulni. Ezért döntöttem úgy, hogy a megszerzett tudást és tapasztalatot, átadom azoknak a Kollegáimnak vagy jövendőbeli Kollegáknak, akik fejlődni szeretnének.

 

Bevallom, nagyon szeretek beszélni arról, amihez értek: szeretem a szakmai beszélgetéseket, szeretek előadni és szeretem az oktatásokat, workshopokat, Ahogy szeretem segíteni is a tanítványaimat a fejlődésben,, látni, ahogyan egyre több tudás birtokában egyre nagyobb sikereket érnek el. Mi ez ha nem fantasztikus dolog?