top of page
dermapigmentacio.jpg

Derma-
pigmentáció

"Nem gondoltam volna, hogy a többszöri hajbeültetés nem hozza meg a várt eredményt és egy kozmetikus hölgy fogja nekem ezt orvosolni..."

Idézet egy Vendégtől

A technika

Mit is az a "dermapigmentáció"?

 

Míg a sminktetoválás az arcon történik, szépítve-kiemelve ezzel az arc szépségét, a dermapigmentáció egy olyan esztétikai tetoválás, amikor valamit eltüntetni, kijavítani vagy pótolni szeretnénk.

 

Dermapigmentálás területén kiemelném a hajas fejbőr tetoválást, mely igazán szívem csücskévé vált, többször is képeztem magam ezen a területen. Úgy gondolom ennek most van igazán itt az ideje. Az elején, néhány évvel ezelőtt még nagyon kezdetleges volt ennek a problémának a kezelése, de mára valóban nagyon realisztikus szálakat és szőrtüszőt tudunk imitálni. Legtöbb esetben a férfiakat érinti, de bizonyos hormon problémák miatt nőknél is előfordul a haj ritkulása, esetleg alopécia kialakulása. Én őszintén bátorítok mindenkit, aki szükségét érzi a beavatkozásnak, hogy válassza ezt a megoldást, illetve tökéletesítsen egy hajbeültetést követően a végeredményen. 

 

Ahogyan egy kedves férfi vendégem fogalmazott: - "Most már emelem kalapom!" (mindig kalapot viselt). Másik Úr pedig: "Nem gondoltam volna, hogy a többszöri hajbeültetés nem hozza meg a várt eredményt és egy kozmetikus hölgy fogja nekem ezt orvosolni..."

Igazán jó érzés ezeket a véleményeket hallani és azt érzem valóban prófétálnom kell a világnak, hogy van lehetőség esztétikailag javítani az állapoton, anélkül hogy észrevehető foltok legyenek a fejbőrön.

bottom of page