top of page

Munkatársunk

IMG_3683.jpg

Barka Henrietta

Barka Henrietta vagyok,

2021 óta kozmetikus, sminktetováló. Érettségi után nem volt számomra kérdés, hogy hova menjek továbbtanulni, hiszen a szépségipar világa mindig is vonzó volt számomra. Hálás lehetek amiért gyakorlati helyemet olyan mesternél tölthettem aki valóban betekintést engedett a szakma minden területébe. Ez megerősített engem abban, hogy jól választottam hivatást! 
Szerencsésnek érzem magam amiért iskolai éveim befejeztével rátaláltam a Nouveau Visage Esztétikára ahol a mai napig dolgozom, hiszen Anita az addigi tudásomat kiegészítve segített és segít a fejlődésben. Szalonunkban a tetoválás művészete mellett számos kozmetikai eljárást végzek, különböző innovatív kezelések, lézeres tetoválás eltávolítás, de a hagyományos kozmetika is helyet kap. 
Szeretem ha vendégeim kiszakadhatnak a kezelés ideje alatt a rohanó hétköznapokból és ehhez minden tőlem telhetőt megteszek.

Célom, hogy a kezelések mellett teljes testi, lelki felfrissülést kapjanak a hozzám látogatók

Várlak sok szeretettel!

IMG_3732.jpg

Molnár Melinda

Molnár Melinda vagyok, 
 
2005-ben lettem elektro-kozmetikus majd a későbbiekben a Budapesti Műszaki Egyetem Műszaki szakoktató szakára jártam. Főiskolai éveim alatt megszületett kislányom így az azt követő időszakban az anyaság csodája töltötte ki mindennapjaimat. Visszatérésem után egy hazai cégnél helyezkedtem el mint kozmetikus, szakmai trainer, oktatásszervező. 
Mindig szerettem a kihívásokat. A mi szakmánk azért is csodálatos mert folyamatos tanulási lehetőséget biztosít számunkra. 
Mindig vannak megoldandó esetek melyekből tanulhatunk, fejleszthetjük magunkat. Természetemből adódóan vágyom a változatosságra, újabb és újabb kihívásokra. Ez nem csak egy szakma, hanem hivatás. Örökös fejlődés, tanulás, alázat!
Kozmetikusmester 2014-ben lettem, mely újabb mérföldkő volt a számomra. Ezzel egyidejűleg a felsőfokú Gyakorlati oktatói iskolát is elvégeztem mert addigra időm nagy részét az oktatás és azok szervezése töltötte ki, szerettem volna a lehető legtöbbet kihozni magamból.
Hiszem, hogy aki hivatásként tekint erre a csodás szakmára, rengeteget adhat vendégeinek. Segítheti szebbé tenni hétköznapjaikat.
Csakis holisztikusan, a szervezet egészét tekintve lehetünk igazi problémamegoldó szakemberek. 
A tetoválás gondolatával régóta kacérkodtam és az élet úgy hozta, hogy tavaly egy általam nagyra becsült kolléganőmmel -akinek munkásságát és fejlődését régóta figyelemmel kísérem hiszen régi barátság a miénk- összehozott a sors. 
A sminktetoválás művészete újabb kihívás elé állított de minden részletét élvezettel tanulom és igyekszem a legjobb tudásom szerint továbbadni tapasztalataimat.
A mai technikák igazán természetes, lágy hatást keltenek és ez az amit én is szeretnék képviselni ezzel tudok igazán azonosulni.
 
Tanuló korom óta lebeg egy idézet a szemeim előtt amihez méltón igyekeztem élni az elmúlt évek során:
 
“Célunk: megőrizni amit a természet alkotott, pótolni amit megtagadott és még szebbé tenni ami már megadatott!”

IMG_3868.jpg
Bejelentkezem
bottom of page